رشد نزولی کشور در حوزه کتابخوانی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از رشد نزولی کتابخوانی بین افراد جامعه خبر داد و با ابراز نگرانی از روند موجود گفت: در حال حاضر حتی از ظرفیت کتابخانه های کشور و منابع آنها برای مطالعه استفاده نمی‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وقت کتاب و کتابخوانی و سرانه اندک مطالعه در بین ایرانی‌ها اشاره کرد و یادآور شد: بحث کتاب و کتابخوانی امروز خودش یک مساله جدی است و علی رغم همه تلاش‌هایی که صورت گرفته و می‌گیرد، متاسفانه در حوزه کتابخوانی ما یک رشد نزولی داشته‌ایم. تیراژ کتاب‌ها هم که در برخی سال‌ها بین 4 هزار تا 5 هزار نسخه و حتی بعضا 10 هزار نسخه بود، در طول سال‌های اخیر پایین آمده و گاه به زیر هزار نسخه هم می رسد. آمار کتابخوانی در کشور ما پایین آمده است و این در حالی است که تلاش‌های زیادی صورت می‌گیرد تا فرهنگ کتابخوانی در کشور جا بگیرد.
 
جنتی گفت: در بعضی کشورها شما می‌بینید که آدم‌ها در هر جایی یک کتاب جیبی یا پالتویی دستشان است و حتی در فاصله رسیدن یک قطار یا اتوبوس در ایستگاه، مشغول مطالعه هستند، ولی در ایران حتی از ظرفیت خود کتابخانه ها هم استفاده نمی شود.
 
علی جنتی که پیش از ظهر امروز یکشنبه 29 تیر در جمع اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران سخن می‌گفت، وضعیت کتابخوانی و مطالعه در این حوزه را از ضروریات و الزامات پیشرفت علم پزشکی در کشور خواند و گفت: ایران همواره مهد تمدن بوده و نه تنها در منطقه بلکه در جهان جایگاه ویژه‌ای داشته است. این جزء افتخارات ما است که کسی مثل ابن سینا را داریم که در رشته های پزشکی در زمانه خودش سرآمد بوده است.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی وزارتخانه متبوعش را برای ارائه هرگونه کمکی به پیشرفت علم پزشکی در کشور اعلام کرد و گفت: ما می‌توانیم از طریق برقراری ارتباط بین کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران و نهاد کتابخانه های عمومی کشور، این کتابخانه را به منابع البته عمومی تر تجهیز کنیم.
 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد